Select language: EN | ES | CAT

Verne: the shape of fantasy. Videogame por PC

Fulla técnica

Desenvolupador:
Gametopia
basat a Madrid, Barcelona i Bogotà.

Data d’estrena:
2021

Plataformes:
PC/Mac

Contacte:
press@gametopiastudios.com

Descàrrega Press kit

UNA HISTÒRIA EMOCIONANT

Converteix-te en Jules Verne i endinsa’t als perills d’Hemera, un fantàstic món paral·lel, construït a partir de la seva pròpia imaginació. Explora, resol puzles i descobreix el secret més anhelat de la mítica Atlàntida.

En un 1888, alternatiu la guerra contra la temible Nació està devastant el món d’Hemera. A bord del mític Nautilus, Jules Verne, el capità Nemo i la seva valent tripulació lluiten, perseguits per un enemic implacable, per fer-se amb una formidable i misteriosa energia, capaç de canviar el curs de la història: la Flama d’Hefest, origen del poder de l’Atlàntida i també, de la seva fatídica destrucció.

Característiques

  • Descobreix i domina l’IMAG, un antic dispositiu atlant, que permet reescriure la història i canviar el destí de Verne.
  • Diàlegs no lineals amb una galeria de personatges apassionants, interpretats per grans actors.
  • Jugabilitat inspirada en els jocs d’aventures old school, basada en l’exploració, les plataformes, la resolució d’enigmes i els diàlegs interactius.
  • Un món steampunk inexplorat, amb un pixel art molt detallat, que ofereix gran varietat de paisatges: des dels penombrosos passadissos del Nautilus, passant per antigues ruïnes atlants.
  • Una història apassionant que reflexa la capacitat de l’ésser humà per imaginar i explicar històries.
  • Informació atractiva i amena sobre la vida i l’obra de Jules Verne.

Jules Verne i la nostàlgia d’allò increïble

Si ets com nosaltres, de ben petit/petita, segurament tenies dues coses a casa: aventures gràfiques pixel art i prestatges plens a vessar de llibres de Jules Verne. Bé, doncs... aquest és el teu joc!

La volta al món en vuitanta dies, Viatge al centre de la Terra, Vint mil llegües de viatge submarí... Si algun cop has somiat amb aquestes increïbles aventures, ara és la teva oportunitat per viure-les!

Vídeos

Trailer

Verne, the shape of fantasy. Videogame por PC

Download trailer

Teaser

Verne, the shape of fantasy. Videogame por PC

IMATGES

Advernture of Jules Verne Pixel art puzle adventure game Nautilus jules verne pixel art video game Nautilus pixel art Jules Verne pixel art Nautilus Pixel Art Nautilus propagana poster Captain Nemo concept art pixel art
Captain Nemo & the Nautilus Jules Verne pixel art game Nautilus pixel art Captain Nemo temple underwater pixel art Non-linear conversations in Jules Verne Game Narrative videogame pixel art Underwater advernture of Jules Verne Jules Verne pixel art design Valkyria ship
Logo Verne game
logo Verne: the shape of fantasy white
Jules Verne pixel art icon

Equip

Gametopia és un estudi de desenvolupament de videojocs on imaginem i apassionadament creem jocs amb la intenció de que tinguin un polsim d'alguna cosa més, com a The Journey of Elisa, que vol ajudar a entendre millor les persones afectades per la síndrome d’Asperger i aAllan Poe's Nightmare, un arcade frenètic dedicat a les històries d’un dels pares del terror literari.

Equipo principal

Daniel González
Creative director/Narrative Designer/Pixel art

Diego Adrada
CEO/Senior developer

Aitor Garay
Writer/Concept Artist

Esteban Salazar
Senior developer

Carmen Gómez
Senior developer

Cansons
Music, sound and voice recording.

Ep, periodista! Aquí!

Si vols saber qualsevol cosa sobre el joc, entrevistar-nos, rebre imatges originals, vídeos o qualsevol cosa, si us plau, no dubtis en adreçar-te a press@gametopiastudios.com i t’atendrem encantats de la vida.

Descàrrega Press kit
logo Red.es

Dreamed by

logo Gametopia

Find us here:

Facebook Twitter Steam Instagram